Utazás

  • 2022.09.05.

A CHL idegenbeli mérkőzéseire klub és szurkolói csoport által szervezett közöt utazás nem lesz.

A szurkolók által összegyűjtött utazási javaslat a következő:

Ängelholm-Zürich túra

Útvonal: Budapest - Koppenhága (fapados) repülő, Koppenhága - Ängelholm vonat
Hazaút: Ängelholm - Koppenhága vonat, Koppenhága - Zürich vagy Bern (fapados) repülő (Bernből át kell vonatozni Zürichbe), mérkőzés után vagy másnap haza az esti vonattal Budapestre.

ZSC Lions Zürich - vonatos túra

Indulás: 2022. szeptember 9. Budapest Keleti pu. 20:40, Érkezés: 2022. szeptember 10. Zürich HB 8:20.
Ár: 50 EUR/fő jelenleg (van hálókocsis jegy, amely többe kerül), aztán Zürichből át kell vonatozni Dübendorf-ba (ahol a mérkőzés lesz), kb. 30 perc vonattal, a mérkőzés 14:30 kezdődik, utána utazás vissza Zürich HB-ra és irány Budapest.
Indulás: 2022. szeptember 10. Zürich HB 21:40, Ár: 50 EUR/fő, Érkezés: 2022. szeptember 11. Budapest Keleti pu. 9:19. Mivel az esti vonat minden nap közlekedik, egy éjszakás szállásfoglalás esetén városnézésre is jut idő.

GKS Katowice túra

Alapvetően autós túra, kb. 500 km, de Budapest és Katowice között Flixbus is közlekedik. A mérkőzés18:00-kor kezdődik a Lodowisko-ban.

jegyinformációk

Rögle BK

A svéd csapat otthonában elkülönített vendégszektor várja a fehérvári szimpatizánsokat. A klubtól kapott információk szerint a csarnokban a dohányzás tiltott, palackok, valmint dobok nem vihetők a létesítménybe. Ezen kívül alkoholos ital csak a büfékben és az éttermi részen fogyasztható, a lelátókon tiltott.

A jegyek, melyek egységesen 120 svéd koronába kerülnek, IDE KATTINTVA vásárolhatók. 


ZSC Zürich Lions

A jegyek értékesítése augusztus 23-án 14 órakor kezdődik, a jegyek IDE KATTINTVA lesznek elérhetők. A klub tájékoztatása szerint a C szektor a vendégszurkolók számára fenntartott ülőszektor, ezen belül szabad helyválasztással várják a szimpatizánsokat, ezen kívül pedig állóhelyi szektor is a rendelkezésre áll.

Az ülőhelyi jegyek 25, míg az állóhelyi jegyek 15 svájci frankba kerülnek, 6 éves kor alatt nem szükséges jegyet váltani, 16 éves korig pedig 10 frankért kapható kedvezményes jegy.


GKS Katowice

A jegyek egységesen 59 lengyel zloty-ba kerülnek majd. A katowicei klub online értékesíti a vendégszektorba szóló helyeket, amelyek a H, I és J szektorok lesznek. Az értékesítés hamarosan IDE KATTINTVA lesz elérhető.