Jegyinformációk

  • 2022.09.05.

Hazai mérkőzések

A CHL hazai mérkőzéseire augusztus 16-án kezdődik a csoportkör-bérletek értékesítése. A diákjegyek és –bérletek vásárlásához érvényes diákigazolványra van szükség és a kedvezmény 25 éves korig vehető igénybe, a nyugdíjaskedvezmény érvényesítéséhez pedig nyugdíjas-igazolvány vagy nyugdíjas igazolás bemutatása szükséges. A kedvezményekre jogosító igazolványok meglétét mind vásárláskor, mind pedig a belépéskor ellenőrzik, így kérjük, az iratokat tartsák maguknál. A Fehérvár AV19 SC bérletei idén is megvásárolhatók az eventim.hu oldalon, valamint az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pénztáraiban, ahol a készpénzes fizetés mellett bankkártyás, és SZÉP-kártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

Felnőtt állóhelyi CHL-bérlet 12 000 Ft
Diák/nyugdíjas állóhelyi bérlet 8 000 Ft
Ülőhelyi CHL-bérlet 16 000 Ft

A mérkőzésjegyek értékesítése augusztus 29-én kezdődik a bérletekhez hasonlóan pénztári és online vásárlási lehetőséggel.

Felnőtt állóhelyi CHL-mérkőzésjegy 4 500 Ft
Diák/nyugdíjas állóhelyi mérkőzésjegy 3 000 Ft
Ülőhelyi CHL mérkőzésjegy 6 000 Ft
VIP CHL mérkőzésjegy 20 000 Ft

Idegenbeli mérkőzések

Rögle BK

A svéd csapat otthonában elkülönített vendégszektor várja a fehérvári szimpatizánsokat. A klubtól kapott információk szerint a csarnokban a dohányzás tiltott, palackok, valmint dobok nem vihetők a létesítménybe. Ezen kívül alkoholos ital csak a büfékben és az éttermi részen fogyasztható, a lelátókon tiltott.

A jegyek, melyek egységesen 120 svéd koronába kerülnek, IDE KATTINTVA vásárolhatók. 


ZSC Zürich Lions

A jegyek értékesítése augusztus 23-án 14 órakor kezdődik, a jegyek IDE KATTINTVA lesznek elérhetők. A klub tájékoztatása szerint a C szektor a vendégszurkolók számára fenntartott ülőszektor, ezen belül szabad helyválasztással várják a szimpatizánsokat, ezen kívül pedig állóhelyi szektor is a rendelkezésre áll.

Az ülőhelyi jegyek 25, míg az állóhelyi jegyek 15 svájci frankba kerülnek, 6 éves kor alatt nem szükséges jegyet váltani, 16 éves korig pedig 10 frankért kapható kedvezményes jegy.


GKS Katowice

A katowicei klub online értékesíti a vendégszektorba szóló helyeket, amelyek a H, I és J szektorok lesznek. Az értékesítés hamarosan IDE KATTINTVA lesz elérhető.