Nyerni kell!

  • 2017.02.15. 12:00
  • Fehérvárav19
A Dornbirn csapatát fogadja szerda este a Fehérvár AV19 a nemzetközi szünet utáni első mérkőzésen. A két alakulat legutóbbi találkozóján hosszabbítás után az osztrákok örülhettek, ma visszavágna a Fehérvár.

A középszakasz hetedik mérkőzésén a Dornbirn látogat az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokba. A két csapat egyszer már találkozott egymással a középszakaszban, akkor az osztrák alakulat szoros mérkőzésen, hosszabbítás után 1-0-s győzelmet aratott hazai pályán. Csapatunkat azonban ma nem csak a visszavágás hajtja, hiszen minden mérkőzés kiemelkedően fontos ebben a szakaszban a playoff elérése érdekében. Az eddigi hat találkozóból csapatunk két győzelmet és négy vereséget könyvelhetett, ötödik helyen áll az alsóházi tabellán, így ma mindenképpen a győzelem a cél. A Dornbirn a negyedik pozíciót foglalja el, ötven százalékos mérleggel, két ponttal megelőzve a fehérváriakat. Kemény küzdelemre számíthatunk tehát, hiszen mindkét csapatnak hasonló esélyei vannak a rájátszásba kerülésre. „Ez a mérkőzés nagyon fontos mindkét csapat számára, hiszen az, aki ma veszít, már nem kerülhet be a rájátszásba, és ezt minden játékos tudja. A Dornbirn mostanában nagyon jól teljesít, ezét ma a legjobb hokinkat kell játszanunk ellenük" – mondta Benoit Laporte.


A 19:15-kor kezdődő találkozót a Fehérvár TV az alábbi linken élőben közvetíti.


A Fehérvár AV19 szurkolóinak fejéből kipattant ötlet alapján készítettük az alábbi videót. A szöveg a fanatikusok üzenete játékosaink felé. Az EBEL középszakaszából négy forduló még hátravan, az együttesnek pedig továbbra is megvan az esélye a rájátszásba kerülésre. Ahogyan a csapat, úgy a szurkolók sem adhatják fel. A narrációért külön köszönet Hetthéssy Zoltánnak.