A Fehérvár AV19 nem hosszabbít szerződést Orbán Attilával

  • 2017.04.20. 15:08
  • Fehérvárav19

A Fehérvár AV19 menedzsmentjének döntésének értelmében Orbán Attila a 2017/2018-as szezonban nem a Fehérvár AV19 játékosa lesz. 

A védő 2010-ben érkezett Székesfehérvárra. Az EBEL-ben töltött hét szezonja alatt összesen 333 mérkőzésen lépett pályára, a legutóbbi szezonban pedig 36 mérkőzésen 3 góllal és 5 gólpasszal, +3-as +/- mutatóval zárt.

A 26 éves játékos így emlékszik vissza a koronázóvárosban töltött évekre és az alábbiakban köszön el a székesfehérvári közönségtől: „Rengeteg álmom teljesült azzal, hogy a Fehérvár játékosa lehettem hosszú éveken át.  Az emberre azonban néha új kalandok várnak, ez történt velem is. Itt vált belőlem igazi felnőtt, tehát emlékekből nincs hiány. Végtelen szeretetet és figyelmet kaptam az évek során, ez számomra mindennél többet jelent. Ezen kívül szívesen emlékszem vissza az edzőtáborokra, amik, még ha kemények is voltak, de jó célt szolgáltak. Úgy érzem, mentálisan fejlődtem a legtöbbet. Még rengeteg dolgot kiemelhetnék, hiszen sok időt töltöttem el a klubnál. Próbáltam tudatosan megtervezni azt, hogy hova is szeretnék eljutni, milyen képességekre szeretnék szert tenni, vagy épp javulást elérni. Természetesen nagy élmény volt számomra az, amikor az egész csarnok az én nevemet skandálta, s örömet szerezhettem megannyi szurkoló számára azzal, hogy jól teljesítettem. A pályán a Magyar Kupa győzelemre, a válogatottban pedig az A-csoportba való feljutásra emlékszem legszívesebben. Köszönettel tartozom a klubnak, amiért évről évre egy kiváló csapat tagja lehettem, amely két remek bajnokságban kovácsolódott. Itt nőttem fel, itt vált belőlem érett ember, aki képes megbirkózni mindennel, ami csak elé kerül. Családként tekintek a klubra, és hálás vagyok mindazért, amit itt kaptam. Köszönök mindent, találkozunk még!”

A Fehérvár AV19 nevében köszönjük Orbán Attilának az elmúlt hét évben klubunkért tett erőfeszítéseit, a jövőben pedig további sportsikereket kívánunk!