Kóger Dániel hosszabbított

  • 2017.04.09. 14:00
  • Fehérvárav19

A játékos újabb két éves megállapodást kötött klubunkkal.

Kóger Dániel négyéves észak-amerikai kitérő után 2014-ben tért vissza Székesfehérvárra. A magyar válogatott kiválósága 2016-ban újabb egy évvel hosszabbította meg kontraktusát, a 2016/2017-os szezonban pedig 53 mérkőzésen 15 góllal és 20 gólpasszal zárt. A támadó újabb két évig marad a Fehérvár AV19 játékosa. „Egyrészt nagyon örülünk, hogy már most meg tudtunk állapodni. Hosszú távra tervezünk vele, fontosnak tartottuk, hogy tudjuk mutatni azt az utat azoknak a játékosoknak, akikkel tárgyalásban vagyunk vagy leszünk, hogy egy erős, lokálpatriotizmusra is építő, sikerre éhes játékosokat tartalmazó keretet fogunk összerakni, akik miatt pedig a szurkolóknak érdemes lesz bérletet váltani” – nyilatkozta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke a hosszabbításról.

„Székesfehérvári vagyok, és mióta hazajöttem Amerikából, itthon játszom. Hosszú távon is itt képzeltem el a jövőmet. Örülök neki, hogy a világbajnokság előtt jött az ajánlat, hogy a klub is úgy tervezi, hogy hosszú távon a csapat tagja legyek. Sikerült megállapodnunk, így nyugodtan készülhetek a vb-re” – mondta Kóger Dániel a szerződés aláírását követően.

 A szerződéskötésről készült videóanyagunkban Kóger Dániel és Gál Péter Pál nyilatkozik, aki kitért arra is, milyen keretet vizionál a Fehérvár AV19 SC menedzsmentje a 2017/2018-as szezonra.