Felhívás

  • 2017.01.24.

Célja: a tanfolyam célja az egyesület utánpótlás bázisának szélesítése, ügyes, tehetséges gyerekek toborzása jégkorongozni. Korcsolyázó tudás, vagy egyéb előképzettség nem szükséges

Tanfolyamok a szezonban: egy szezonon belül kettő turnusban szervezünk hokisulit. Az elsőt október-december között, a másodikat január-március között.

Korosztály: a tanfolyamra szigorúan csak a megadott születési dátumnál fiatalabbak jelentkezhetnek. 2017. januárjában, a 2010. január 1. után születetteket várjuk.

Előalkalmassági teszt: akiket nem szakembereink  választottak ki első osztályos testnevelés órán, óvodás sport foglalkozáson, vagy korcsolyázáson, azoknak a szülői tájékoztató alatt előalkalmassági tesztet tartunk a jégpálya konditermében. Itt alap koordinációs és ügyességi szintet mérünk fel, egyszerű futás, szökdelés, illetve játék közben. Abban az esetben, akit nem találunk megfelelőnek, azt nem engedjük a tanfolyamra.

Tanfolyam edzéseinek időpontja: csütörtök 17.00-17.50, és hétvégén szombaton vagy vasárnap 9 vagy 10 óra.

Tanfolyam időtartama: a tanfolyam 15 alkalmas, egy edzés 50 percig tart

Öltözet,felszerelés: nem szükséges jégkorongos felszerelés. A tanfolyamra elég a síruha, fejvédő (görkoris, biciklis, jégkorongos, sífejvédő is jó), síkesztyű.

Amit adunk: átöltözés öltözőben, korcsolya, jégkorong ütő, fejvédő korlátozott számban

A tanfolyam tartalma: a tanfolyam során a gyerekek megtanulják a korcsolyával elindulást, korcsolyalépést, fékezést, kanyarodást, valamint a jégkorong ütő használatát, korongvezetést, cselezés, és kapura lövést alap szinten, valamint a jégkorong játék alapjait.

A tanfolyam befejezése után: a tanfolyam végeztével, akik megfelelően teljesítették a hokisuli követelményeit, azok elkezdhetnek járni az U8 (szupermini), nyolcéveseknél fiatalabbaknak tartandó egyesületi edzésre és csapattagok, illetve igazolt játékosok lehetnek.

A tanfolyam befejezése után, akik nem feleltek meg, de még korosztályban beleférnek a következő tanfolyamra, akkor ők visszajöhetnek, és járhatnak újra. A többieknek sajnos, nem tudunk lehetőséget biztosítani a jégkorong utánpótlásban.

Díja: 15.000 ft/fő, amit a tanfolyam előtt kettő nappal szervezendő szülői tájékoztatón lehet befizetni, valamint jelentkezési lapot is itt kell kitölteni

További információ:

Orgovány István                  20-33-54-664     orgovany.istvan@jegkorongakademia.hu

Pukli Máté                              30-32-04-090     pukli.mate@jegkorongakademia.hu