10+1 kérdés Vincze Péterhez

  • 2017.07.16. 12:40
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 és a Fehérvári Titánok játékosai villáminterjúban meséltek nekünk a nyárról, a csapatról, sőt egymásnak is tettek fel kérdéseket. Ezúttal Vincze Péterrel beszélgettünk.
1. Hogy halad a nyári felkészülés?
Jól halad a felkészülés, számomra külön öröm, hogy az előző évekhez képest más programot csinálunk. Horváth Dani gondoskodik arról, hogy a szezon kezdetére megfelelő fizikai állapotba kerüljünk.
2. Milyen számodra az ideális nyaralás? Hol nyaraltál idén?
Az ideális nyaralás számomra a tengerparton történik. Szerencsésnek mondhatom magam, mert idén nyáron két alkalommal is eljutottam a tengerre, egyszer Dubaiba a barátnőmmel, majd Törökországba a családommal.
3. Mivel töltöd az időt nyáron, ha nem edzéssel?
Többiek szerint lassan már hobbim a nyaralás. De viccet félre téve, a nyár első felében sokat kellett tanulnom, hiszen június végén államvizsgáztam. Azóta pedig szabadidőm nagy részét a barátaimmal, illetve barátnőmmel töltöm.
4. Mi hiányzik a legjobban a jégkorongból?
Jégen lenni, és kikorcsolyázni a közönség elé.
5. Mit gondolsz az új igazolásokról?

A statisztikáik alapján jónak tűnnek, bízom benne, hogy a jó formájukat a következő szezonban is hozni tudják. Örülök Jeff visszatérésének, mert amellett, hogy ponterős játékos, remek csapatember is.

6. Ki a kedvenc magyar játékosod a csapatból, és miért?
Kocsis Fecó, mert ösztönözzük egymást az edzéseken, hogy a maximumot nyújtsuk.
7. Mi a célod a következő szezonban?
Egyénileg az, hogy többet tudjak hozzá tenni a csapat sikeréhez, és jobb teljesítményt nyújtsak, mint az előző szezonban. Csapatszinten pedig a rájátszásba kerülés.
8. Mit üzensz a szurkolóknak?
Köszönettel tartozunk Nekik, hogy a tavalyi rossz szereplés ellenére is végig kijártak a meccseinkre. Idén megháláljuk a bizalmukat!
9. Mit üzensz az ellenfeleknek?
Azt, hogy idén komolyan kell velünk számolni, kemény ellenfél leszünk.
10. Kóger Dani kérdezi tőled: „Mi volt a legviccesebb sztorid a nyáron?”
Talán az, hogy a diplomaosztómon más diplomáját adták a kezembe, és azzal mentem a helyemre (persze csak akkor vettem észre), így az ünnepség végén kereshettem az enyémet.
10+1. Mit kérdeznél Sárpátki Tomitól?
Azt, hogy szerinte miért érdemes használtautót megbízható orvostól vásárolni?