10+1 kérdés Szaller Márkhoz

  • 2017.08.09. 19:00
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 és a Fehérvári Titánok játékosai villáminterjúban meséltek nekünk a nyárról, a csapatról, sőt egymásnak is tettek fel kérdéseket. Ezúttal Szaller Márkot kérdeztük.
1. Hogy halad a nyári felkészülés?
Augusztus első hetétől már jégen is van lehetőségünk készülni a szezonra, így mindenki nagyon izgatott és motivált, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból az elkövetkező nyolc hónapban. Szerintem készen állunk.
2. Milyen számodra az ideális nyaralás? Hol nyaraltál idén?
Nagyon szeretem a mediterrán országokat, idén viszont a rehabilitációm miatt nem engedhettem meg magamnak hosszú vakációt, viszont amikor csak tehettem, a Balatonon töltöttem az időmet.
3. Mivel töltöd az időt nyáron, ha nem edzéssel?
Barátokkal töltöm az időm nagy részét. Közös ebédek/vacsorák, kertipartik, strandolások, valamint a fesztiválok látogatása mindig jelen van ilyenkor. Csupa olyan dolog, ami nem az otthonülésről szól, majd pihenünk, ha öregek leszünk.
4. Mi hiányzik a legjobban a jégkorongból?
Maga a jégkorong. A napi rutin, az öltöző, a sípszó, a "Repül a bálna", kicsit talán még a több órás buszutak is. Nagyon várom már, hogy beinduljon a szezon.
5. Mit gondolsz az új igazolásokról?

Biztos vagyok benne, hogy karakteres és képzett játékosok érkeztek ide Fehérvárra, a csapat húzóemberei lesznek. Jeffen kívül a légiós játékosokat személyesen még nem ismerjük, különböző országok hokikultúráját hozzák magukkal, így sokat tanulhatunk majd tőlük mi, fiatalok.

6. Ki a kedvenc magyar játékosod a csapatból és miért?
Erdély Csanád. Sok éve a barátom és imádom, hogy ilyen tűzről pattant. Jókor van jó helyen, ha kell, gólt lő, ha kell, ütközik, ha meg esetleg feszültebbé válna a helyzet, egy-egy szép mondattal túlteszi magát mindenen, és újra a rendes kerékvágásban a csapat húzóembere tud lenni. Egy egyéniség, de milyen is lenne, ha minden csapattag ugyanolyan lenne?
7. Mi a célod a következő szezonban?
Kis léptékben haladni előre. Lejátszani a szezon első mérkőzését, meccset nyerni, pontot/pontokat szerezni, a csapat hasznos tagja lenni. Ugyanakkor mindkét fronton kiharcolni a rájátszásba kerülést, és megkaparintani a bajnoki címet.
8. Mit üzensz a szurkolóknak?
Köszönjük, hogy mellettünk vannak. A többiek nevében is nyugodtan mondhatom, hogy idén törleszteni fogunk.
9. Mit üzensz az ellenfeleknek?
Kellemetlen ellenfél lesz a mi gárdánk, üzenünk nekik a jégen.
10. Szabó Dani kérdezi tőled: „Hogy állsz a kreditekkel?”
Bevallom, lehetne magasabb a kreditek száma, de a cél az, hogy januárban sikerüljön leállamvizsgázni. Meglátjuk, mi fog kisülni belőle.
10+1. Mit kérdeznél Vizi Danitól?
 Bevált a diéta?