10+1 kérdés Rajna Miklóshoz

  • 2017.07.11. 12:00
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 és a Fehérvári Titánok játékosai villáminterjúban meséltek nekünk a nyárról, a csapatról, sőt egymásnak is tettek fel kérdéseket. Ezúttal Rajna Miklóst kérdeztük.
1. Hogy halad a nyári felkészülés?
Szerintem nagyon jól halad a felkészülés. Jó kezekben vagyunk, mindenki fejlődik, készen fogunk állni kondicionálisan, ebben biztos vagyok.
2. Milyen számodra az ideális nyaralás? Hol nyaraltál idén?
Számomra az ideális nyaralás baráti társasággal történik a tengerparton. Ez idén meg is valósult, nyolcan mentünk le a horvát tengerpartra és töltöttünk el ott egy hetet. Nagyon jól éreztük magunkat, jó, hogy volt idő egy kis kikapcsolódásra.
3. Mivel töltöd az időt nyáron, ha nem edzéssel?
Igazából a hétköznapok edzéssel telnek, hétvégente pedig a barátaimmal, illetve a párommal vagyok. Mindig kitalálunk valami jó programot, idén a DTM versenyen voltunk a Hungaroringen, ami szintén jó kikapcsolódás volt. Emellett, ha lehet, koncertekre járunk, jól érezzük magunkat
4. Mi hiányzik a legjobban a jégkorongból?
A győzelem, az érzés, mikor edzésen egymás ellen, vagy meccsen nyerni tudunk és az, hogy örömet okozzunk a szurkolóknak.
5. Mit gondolsz az új igazolásokról?

Látatlanban elég nehéz bármit mondani. A jégkorong egy csapatsport, ami a kölcsönös bizalomról is szól. Bízunk a menedzsmentben, hogy olyan játékosokat igazoltak, akik hozzásegíthetnek minket ahhoz, hogy újra sikeresek legyünk a bajnokságban.

6. Ki a kedvenc magyar játékosod a csapatból és miért?
Nekem Sárpátki Tomi a kedvencem, mert edzésen mindig versenyezni szoktunk és általában én nyerek. Vicces srác és kevés gólt lő nekem edzésen, mindig spórol a meccsekre, hogy ott tudjon betalálni.
7. Mi a célod a következő szezonban?
Szeretnénk bejutni a rájátszásba, ez mindenkinek a célja, a csapat, a menedzsment és mondhatom, hogy a város célja is. Mindent megteszünk ennek érdekében, ez a legfontosabb. Egyénileg szeretnék sokat játszani és jól védeni. A hab a tortára pedig egy sikeres hazai világbajnokság lenne.
8. Mit üzensz a szurkolóknak?
Azt üzenném, hogy bízzanak bennünk, mi készen fogunk állni, hogy megháláljuk a sok szeretetet és bizalmat.
9. Mit üzensz az ellenfeleknek?
Az ellenfeleknek semmit, magunkkal kell foglalkoznunk és magunkból kell kihozni a maximumot, akkor mindenki elégedett lesz.
10. Szirányi Bence kérdezi tőled: „Idén hogy alakul a horgászszezon eddig?”
Sajnos az elmúlt két nyáron nem volt annyi időm horgászni, mint szerettem volna, de még a szezon kezdetéig egy éjszakai horgászatot mindenkepp szervezek. Utána többet tudok majd erről mondani.
10+1. Mit kérdeznél Kóger Danitól?
Azt kérdezném Danitól, hogy fogyaszt a Merci?