10+1 kérdés Erdély Csanádhoz

  • 2017.07.06. 12:00
  • Fehérvárav19
A Fehérvár AV19 és a Fehérvári Titánok játékosai villáminterjúban meséltek nekünk a nyárról, a csapatról, sőt egymásnak is tettek fel kérdéseket. Első interjúalanyunk Erdély Csanád volt.
1. Hogy halad a nyári felkészülés?
Szerintem ott tartunk a felkészülésben, ahol ilyenkor tartani kell. Most egy kicsit nehezebbek az edzések, hiszen gyakran van több edzésünk egy nap. De ezt az időszakot ennek kell szentelni.
2. Milyen számodra az ideális nyaralás? Hol nyaraltál/nyaralsz idén?
Nagyon szeretem Törökországot, illetve Olaszországot. Idén viszont kipróbáltuk Bulgária napos partját a barátnőmmel. Nagyon jól éreztük magunkat és tökéletesen feltöltődtünk.
3. Mivel töltöd az időt nyáron, ha nem edzéssel?
Általában délelőtt az edzésé a főszerep, utána ebédelek és onnantól kezdve nagyon váltózóak a programok. Van, hogy lemegyünk a Balatonra vagy a Velencei-tóra csapattársakkal, vagy csak este sétálunk egyet Fehérváron. Hétvégente pedig mindig más játékosnál vagyunk, sütögetünk, beszélgetünk. Ezen kívül mi még sokat járunk a párommal Dunaújvárosba a családomhoz.
4. Mi hiányzik a legjobban a jégkorongból?
Ez egyszerű. A jég!                  
5. Mit gondolsz az új igazolásokról?

En nagyon örülök, hogy több náció játékosa is csapatunk tagja lett. Kíváncsi leszek, milyen lesz a hangulat az első pár napban.

6. Ki a kedvenc magyar játékosod a csapatból, és miért?
Kedvenc játékosom Szirányi Bence, mert mindig hoz pomelot a buszutakra.
7. Mi a célod a következő szezonban?
A következő szezonban mindenképp a rájátszás a cél, de emellett szeretném, ha végig jó hangulat lenne az öltözőben. Ez természetesen összefügg majd a teljesítményünkkel is.
8. Mit üzensz a szurkolóknak?
Hogy remélhetőleg egységesebb keretünk lesz, ahol mindenkinek meglesz a maga helye és ez majd a lelátóról is látszani fog.
9. Mit üzensz az ellenfeleknek?
Semmit!  Legyünk az év meglepetéscsapata!
10.   Szita Donát kérdezi tőled: Mi a véleményed az új magyar igazolásokról?
Nagyon örülök az új magyar játékosoknak, hiszen lehetőségük nyílik megmutatni, hogy mit tudnak az EBEL-ben.
10+1. Mit kérdeznél Szirányi Bencétől?
Azt kérdezném Bencétől, hogy képes-e 120 fokon tartani a grillsütője hőfokát több ideig is? Illetve ez mennyire megterhelő neki?